Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ψηλά το κεφάλι, Θρύλοι είμαστε



Δυστυχώς τα μηνύματα δεν είναι καλά. Ύστερα από μια πρόχειρη ματιά στα άρθρα σε αθλητικά site και εφημερίδες, ολυμπιακά και μη, ομοίως από τα ρεπορτάζ στα ραδιόφωνα προκύπτει ότι το κλίμα της αποστολής δεν είναι ιδανικό. Κάθε άλλο, παρά ιδανικό. Φυσικά, αναφέρομαι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μπορντώ. Αλλού διαβάζω ότι είναι σκορποχώρι, αλλού ότι δεν μιλάνε, είναι με κατεβασμένα κεφάλια.

Καταρχίν, τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε αθλητές με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στην φανέλα. Σηκώστε το κεφάλι και συνειδοποιήστε που βρίσκεστε. Είστε στη Γαλλία και αύριο παίζετε με μία από τις πρωτοπόρους του Γαλλικού πρωταθλήματος και αγωνίζεστε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champion League και συγκεκριμένα στους 8. Οφείλετε να ορθώστε το ανάστημά σας και να αγωνιστείτε μέχρι τέλους.

Στα αγωνιστικά πλάνα, τις σκέψεις του Μπάντοβιτς τις βρίσκω όπως πρέπει. Ειδικότερα, διαβάζω ότι προτίθεται να κατεβάσει την ομάδα με Λούα Λούα στην επίθεση, κάτι που μου ταιριάζει περισσότερο για διάφορους λόγους. Πρώτον, είναι ανακατώστρας και μπορεί από το πουθενά να σου βγάλει φάση. Εν συνεχεία, αν παίξει κορυφή θα είναι πιο εύκολο για τον Μπάντοβιτς να τον πειθαρχήσει στον τρόπο παιχνιδιού που ο ίδιος θέλει. Δεν θα έχουμε δηλαδή φαινόμενα τύπου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου έπαιζε παντού και ξάπλωνε από την κούραση από το 65 και μετά. Τέλος, ο άνθρωπος δεν είναι ακραίος χαφ, άσχετα αν τον είχε βαφτίσει, λόγω ανάγκης ως τέτοιο είτε η φετινή ομάδα (δεν λέω ονόματα προπονητών, γιατί πραγματικά έχω χάσει την μπάλα) είτε επί Λεμονή παλιότερα.

Φέτος, τα λάθη ήταν πολλά και τεράστια. Αλλά σε αυτό το σημείο, φαίνεται πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος, να τους πει πως αύριο είναι μια σπουδαία βραδιά για τον σύλλογο αλλά και για τον καθέναν από τους παίκτες ξεχωριστά. Να τους πορώσει, πως το λένε!!! Να μπούνε μέσα και να είναι Θρύλος. Στο τέλος χαμένοι ή κερδισμένοι τουλάχιστον να δώσουν την ικανοποίηση σε εμάς και στους εαυτούς τους ότι δεν έπεσαν αμαχητί.

Υ.Γ.: Με το τέλος του πρώτου παιχνιδιού έφυγα από το γήπεδο με δυνατά συναισθήματα. Το κρατάω αυτό το συναίσθημα και για αυτό το λόγο θα παίξω στοίχημα για πρώτη φορά στη ζωή μου, διπλό και over. Το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και θα το κάνω.

Υ.Γ.1: Καλορίζικο το blog μου. Δεν θα μπορούσα να το εγκαινιάσω με άλλο θέμα, πέρα από το Θρύλο, Champions League παίζουμε αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: